Kijkje nemen of aanmelden onderwijs

Het pedagogisch en didactisch concept van Campus aan De Lanen is een bewuste keuze. We vinden het belangrijk dat je de sfeer kunt proeven en een goed beeld krijgt van Campus aan De Lanen. We nodigen je daarom uit voor een van de infomeetings die gedurende het jaar georganiseerd worden voordat je besluit om je kind in te schrijven. Tijdens deze meetings word je geïnformeerd over de visie, de grondwaarden en werkwijze van de Campus, zie je Campus aan De Lanen in bedrijf en daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

De infomeetings in schooljaar 2022/2023 vinden nog plaats op:

 • Vrijdag 16 juni (VOL)
 • Vrijdag 30 juni (VOL)

De infomeetings in schooljaar 2023/2024 vinden plaats op:

 • Vrijdag 15 september (VOL)
 • Woensdag 25 oktober (VOL)
 • Vrijdag 24 november
 • Woensdag 10 januari
 • Vrijdag 23 februari
 • Woensdag 20 maart
 • Woensdag 17 april
 • Vrijdag 24 mei
 • Woensdag 26 juni

De infomeetings starten steeds om 08.30 uur en duren tot ongeveer 10.00 uur. Omdat we graag vooraf weten wie we deze ochtenden mogen verwelkomen, en er ruimte is voor een beperkt aantal aanmeldingen per infomeeting, vragen we je om je vooraf aan te melden via het formulier onderaan deze pagina. De infomeetings zijn in het bijzonder op ouders/verzorgers gericht, het betreft hier dus een eerste kennismaking zonder kinderen.

Inschrijfformulier

Ben je na de infomeeting nog steeds enthousiast, is je kind 3 jaar en wil je je kind aanmelden voor onderwijs bij Campus aan De Lanen? Laat dit dan aan ons weten door middel van een mailtje naar info@campusaandelanen.nl. We zorgen er dan voor dat je het inschrijfformulier van ons ontvangt. Heb je voorafgaand aan de aanmelding nog vragen die van belang zijn om de schoolkeuze te maken, dan is het mogelijk om aanvullend een persoonlijk gesprek in te plannen.

Heeft je kind de leeftijd van 3 jaar nog niet bereikt, dan kun je je kind nog niet aanmelden voor onderwijs. Wil je wel vast je interesse kenbaar maken? Laat dit dan weten door middel van een mailtje naar info@campusaandelanen.nl o.v.v. ‘vooraanmelding’ met daarin je contactgegevens en de naam en geboortedatum van je kind. Zodra je kind 3 jaar wordt, ontvang je van ons een inschrijfformulier om je kind definitief aan te melden voor onderwijs bij Campus aan De Lanen.

Intakegesprek

Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je van ons per mail een bevestiging van de inschrijving. Ongeveer 2 maanden voor de officiële start van je kind, neemt een van de Campuscoaches contact met je op om de wenmomenten en intake in te plannen.

Als je kind tussen 4 en 12 jaar oud is, zal er voorafgaand aan de definitieve inschrijving een kennismakingsgesprek en een intakegesprek plaatsvinden. Vervolgens nodigen we je kind uit om een aantal dagen mee te komen draaien. Is een overstap naar Campus aan De Lanen daarna een feit? Dan ontvang je een inschrijfformulier om de inschrijving definitief te maken.

Aanmelden infomeeting