Kijkje nemen of aanmelden onderwijs

Het pedagogisch en didactisch concept van Campus aan De Lanen is een bewuste keuze. We vinden het belangrijk dat je de sfeer kunt proeven en een goed beeld krijgt van Campus aan De Lanen. We nodigen je daarom uit voor een van de infomeetings die gedurende het jaar georganiseerd worden voordat je besluit om je kind in te schrijven. Tijdens deze meetings word je geïnformeerd over de visie, de grondwaarden en werkwijze van de Campus, zie je Campus aan De Lanen in bedrijf en daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

De infomeetings in schooljaar 2023/2024 vinden nog plaats op:

  • Vrijdag 24 mei (VOL)
  • Woensdag 26 juni (VOL)

De infomeetings in schooljaar 2024/2025 vinden plaats op:

  • Vrijdag 6 september (VOL)
  • Woensdag 16 oktober
  • Vrijdag 22 november
  • Woensdag 8 januari
  • Vrijdag 21 februari
  • Woensdag 26 maart
  • Vrijdag 16 mei
  • Vrijdag 20 juni

De infomeetings starten steeds om 08.30 uur en duren tot ongeveer 10.00 uur. Omdat we graag vooraf weten wie we deze ochtenden mogen verwelkomen, en er ruimte is voor een beperkt aantal aanmeldingen per infomeeting, vragen we je om je vooraf aan te melden via het formulier onderaan deze pagina. De infomeetings zijn in het bijzonder op ouders/verzorgers gericht, het betreft hier dus een eerste kennismaking zonder kinderen.

Inschrijfformulier

Ben je na de infomeeting nog steeds enthousiast, is je kind 3 jaar en wil je je kind aanmelden voor onderwijs bij Campus aan De Lanen? Laat dit dan aan ons weten door middel van een mailtje naar info@campusaandelanen.nl. We zorgen er dan voor dat je het inschrijfformulier van ons ontvangt. Heb je voorafgaand aan de aanmelding nog vragen die van belang zijn om de schoolkeuze te maken, dan is het mogelijk om aanvullend een persoonlijk gesprek in te plannen.

Heeft het kind de leeftijd van 3 jaar nog niet bereikt, dan kan het nog niet aangemeld worden voor onderwijs. Je kunt wel vast je interesse kenbaar maken door middel van een mailtje naar info@campusaandelanen.nl o.v.v. ‘interesse onderwijs’ met daarin je contactgegevens en de naam en geboortedatum van je kind. Aan deze kennisgeving is geen garantie op plaatsing verbonden. Zodra je kind 3 jaar wordt, kun je het inschrijfformulier opvragen om  je kind officieel aan te melden voor onderwijs bij Campus aan De Lanen. Het initiatief hiervoor ligt bij jou als ouder. Na ontvangst laten we je weten of er direct een plekje vrij is in Laan 2 op het moment dat je kind vier jaar wordt, of dat we genoodzaakt zijn hem/haar op de wachtlijst te plaatsen. Bekijk hier ons volledige aanmeld- en wachtlijstbeleid.

Intakegesprek

Ongeveer 2 maanden voor de officiële start van je kind, neemt een van de Campuscoaches contact met je op om de wenmomenten en intake in te plannen.

Als je kind tussen 4 en 12 jaar oud is, zal er voorafgaand aan de definitieve inschrijving een kennismakingsgesprek en een intakegesprek plaatsvinden. Vervolgens nodigen we je kind uit om een keertje mee te komen draaien. Is een overstap naar Campus aan De Lanen daarna een feit? Dan ontvang je een inschrijfformulier om de inschrijving definitief te maken.

Aanmelden infomeeting